|  

Potraviny budoucnosti z Olomoucka

Nacházíte se: ÚvodAkcePotraviny budoucnosti z Olomoucka

Vědecká knihovna v Olomouci, Bezručova 3, přednáškový sál, 20.3.2018 od 17:00 do 19:00

Populace na naší planetě roste, naopak potravin vlivem klimatických změn a zmenšováním zemědělských ploch ubývá. Jak tedy zajistit jejich dostatek? Mohou pomoci nové poznatky genetiky? Pokud chcete získat odpovědi, přijďte na přednášku Genetika a budoucnost výživy lidstva světově uznávaného odborníka prof. Jaroslava Doležela z olomoucké laboratoře Ústavu experimentální botaniky AV ČR. Prof. Doležel je současně koordinátorem výzkumného programu Akademie věd ČR „Potraviny pro budoucnost“ Strategie AV21, který se věnuje řešení tohoto problému. Vstup na přednášku je zdarma. Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme včasnou rezervaci na www.vkol.cz. ... (převzato z akce.olomouc.eu)

Adresa a kontakt

Fotogalerie

Potraviny budoucnosti z Olomoucka (akce.olomocu.eu)

Facebook

Vaše komentáře

Mapa umístění

Potraviny budoucnosti z Olomoucka

Turistické lokality

Mapa


Copyright © 2009 – 2018 Olomoucký kraj
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a Olomouckým krajem.
Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj. Tyto stránky jsou součástí portálu ok-tourism.cz
Informace o Jeseníkách naleznete zde

Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj.

Olomoucký kraj Evropská unie Regionální operační program Střední Morava Interreg IIIA